Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száll a hajam, mit tehetek?

Száll a hajam, mit tehetek?

Figyelt kérdés

hullámos hajam van, heti 2x mosok hajat,

vizesen kifésülöm, a végére waxot teszek,

csak a fejtetőmet szárítom meg a többit hagyom magától, ha nem hagynám még jobban szállna,

néha ha nem áll be a frufrum lelakkozom, szárazon, sosem fésülöm, mert még inkább száll, szépen beáll hullámos tincsekbe, de mindig van egy két szál, ami repülésbe kezd,

a hajhullásról már nem is beszélve, hajmosás után mindig egy maréknyi hajat szedek ki a kádból, fésülés után a fésűből, de ez nem zavar mert elég dús a hajam

szárazon lakkozzam le az egészet? vagy mit tudok csinálni?

de úgy túl hamar fog zsírosodni, nem?

2009. aug. 29. 09:40
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia! Az AVON-nál van egy hajspray kifejezetten a szálló hajakra csak a nevét nem tudom :s sajna! De nekem bevált főleg télen szokott szállni, ez viszont abszolút lelapítja. Nem is zsírosodik a haj tőle! Az a sok lakk és wax abszolút nem tesz jót a hajadnak a zsírosodás és a hajhullás is attól lehet! Fésülködni én ezelőtt a spray előtt vizes fésűvel szoktam az is segített valamennyit!
2009. aug. 29. 10:03
 2/2 A kérdező kommentje:
köszii
2009. aug. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!