Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Csak szerintem totális bukás...

Csak szerintem totális bukás az új iphone-ok?

Figyelt kérdés

8 és a 8plus az ugyan az mint a 7 7plus.

Csak üveg házat kaptak(eddig is ripityára törték az emberek az iphone-jaikat)

valamivel jobb kamerát kaptak

és egy hatalmas újdonság...a vezeték nélküli töltés wao.

Xnek meg nem semmi értelmét nem láttom.

Ugyan az mint a 8plus csaj teljes kijelzős. 0.o

csúnyább kamerával.

semmi értelme szerintem 7 v 7 plusról váltani.

Dé még úgy a 6s-ről se nagyon.

2017. szept. 12. 21:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen, de akkor már 1 okosteló se : D
2017. szept. 13. 06:39
 12/17 szántóvető ***** válasza:

"De ez totál bukás. Semmi forradalmi újitás MEGINT. Picit gyorsabb picit jobb kamera...

gyorstoltes? vicc az egész."-mégis mit vártál,miféle forradalmat?mik azok a funkciók amik hiányoznak az új ájfonból?az ájfon 7 jó teló.a 8 nem hozott forradalmat de ettől korántsem lesz bukás.slágertermék lesz,ugyanolyan státusszimbólum mint a korábbi veriók.ha nincs meg a legújabb ájfonod ki se menj az utcára mert kigúnyolnak.ujjal mutogatnak rád.szégyenkezned kell majd(itthon ez így működik,főleg a fiatalság között.)a királyság alappillére a legújabb ájfon:hiába nevezed bukásnak úgyis meg fogod venni.

"Nem azért de a 2015ös 1440p-s telefonom kijelzője élesebb mint az Xnek a kijelzője"-honnan tudod?láttál egy bemutatót,ez alapján jelented ki hogy nem elég éles a kijelző?legalább próbáld ki és úgy alkoss róla véleményt.

2017. szept. 13. 08:20
 13/17 A kérdező kommentje:

ezek hiányoznak az új iphone-okból:

-ertesitesi led

-jack

-ip68!

-kijelzobe epitett ujjlenyomat olvaso

-x eseteben az ujjlenyomat olvaso

-vmi vr szemüveg

-2k felbontás x eseteben 4k.

-lehetne pálca is mint a note-oknak

-lehet dex pad mind a samuknak

-lehetne ívelt kijelző

De erre kaptunk 3db nagy db semmit.

ő...ne magyarorszagbol indulj ki.

eltem kulfoldon es hat ott az iphone nem statusz szimbolum. minimal bert kapo emner is lazan elotudja maganak teremteni.

én pro user vagyok, számomra a ios adta lehetősegek nagyon kevesek. maradok a note seriánál.

De egy pálcás almát eltudnék képzelni.

honnan tudom h enyem elesebb?

onnan h jobb felbontása van az enyemnek...

magasabb a pixelsürűség.

de ehez nem kell sok esz h rájöjjön az ember.

pl a 720 sose lesz olyan éles mint a 1080p.

2017. szept. 13. 14:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a 8-on volt a hangsúly, hanem az X-en, az meg, hogy neked nem tetszik, az meg a te dolgod :D Akkor vegyél samsungot :D :P
2017. szept. 16. 21:32
 15/17 A kérdező kommentje:

X se tud semmit

nem veszek

2017. szept. 16. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:

"Pro userként" (nem tudom, hogy hogylehet ezt a fogalmat telefonra érteni egyébként) olyan újításokat várok, amik tényleg megkönnyítik az életet, segítenek eligazodni a digitális katyvaszban olyanoknak is, akiknek ez nehezen megy, megvédik a személyes adataidat, de felhasználják arra, amire érdemes ezeket összegyűjteni. Arra várok, hogy a globalizáció jó oldalaival is találkozhassunk. Értsen a digitális asszisztens magyarul, fizethessek ApplePay-en itthon, legyen normális térképszolgáltatás az USA-n kívül is, meg ilyenek.

Ezeket nem oldja megy egy stylus, egy hajlított kijelző, meg néhány villogó led. Amire Te gondolsz, az nem a "Power user", hanem a geek. Csak technoblabla meg számháború. Sajnálom, hogy az Apple beleáll ebbe, és elfelejti csinálni azt, amihez nagyon ért. Szoftvert.

2017. szept. 17. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: A magyar nyelvű Siri-re szerintem még várhatunk, ahogy itthon az Apple Pay-re is sajnos, pedig én is használnám. De akkor legalább engednék meg az NFC-t harmadik félnekis használni, mint pl a Simple alkalmazásnak.. A térkép nagyon sokat fejlődött az első kiadás óta, pl már a Magyarországi MÁV menetrend is benne van, meg azt hiszem 5 nagyváros helyi tömegközlekedés menetredje is, legalábbis pont tegnap néztem az új macOS rendszer Map alkalmazását :D :D
2017. szept. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!