Szerintem elcs*sztem a hangszóróm (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
sziasztok!feldugtam tölteni a hangszóróm (jbl go)és nem egy sima töltővel hanem egy lámpának a töltőjével mert éppen csak az volt közelbe és lehetséges hogy teljesen tönkrement az akumlátora mert amint bekapcsolom elkezd sípolni ha valaki tudja hogy ilyenkor mit lehet tenni az írjon !?
a válaszokat előre is köszi
2017. jún. 18. 18:11
3/7 A kérdező kommentje:
gondolom az out putra gondolsz és arra 12v (a lámpa töltő) és 3v van ráírva a hangszóróra viszont eddig 5v töltöttem
2017. jún. 18. 18:34
5/7 Szirty válasza:
Hatalmas hülyeséget csináltál!
Ez olyan mint beleinni a salétromsavba amikor szomjas vagy, mert folyik és átlátszó!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Venni újat és tanulva az esetből nem dugdosni bele minden xart ami csak kéznél van!
6/7 anonim válasza:
Vagy ha értesz hozzá akkor kicseréled az aksit és az erősítő modult de sokkal egyszerűbb venni egy újat
7/7 anonim válasza:
ha értene hozzá, nem nyírta volna ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!