Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Csak szerintem totális bukás...

Csak szerintem totális bukás az új iphone-ok?

Figyelt kérdés

8 és a 8plus az ugyan az mint a 7 7plus.

Csak üveg házat kaptak(eddig is ripityára törték az emberek az iphone-jaikat)

valamivel jobb kamerát kaptak

és egy hatalmas újdonság...a vezeték nélküli töltés wao.

Xnek meg nem semmi értelmét nem láttom.

Ugyan az mint a 8plus csaj teljes kijelzős. 0.o

csúnyább kamerával.

semmi értelme szerintem 7 v 7 plusról váltani.

Dé még úgy a 6s-ről se nagyon.

2017. szept. 12. 21:19
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
helyesírási hibákért ellnézest kérek.
2017. szept. 12. 21:23
 2/17 anonim ***** válasza:

Azért az oled és a kamera újítások nem elhanyagolhatóak a X-nél. Illetve szerintem a keret nélküli kijelző és nagyon jól sikerült.

A home gomb biztosan hiányozni fog és a Face ID lassabbnak is tűnik de megszokható.

2017. szept. 12. 21:26
 3/17 szántóvető ***** válasza:
hardveresen azért erősebb tehát hogy ugyanolyan lenne az nem igaz.meg 4k kijelzőt is kapott az x,talán a sima 8-as is.
2017. szept. 12. 21:40
 4/17 A kérdező kommentje:

Face Id hogy fog mukodni ejszaka?

Oke h oled (befog égni) meg kamera újitas

de most az 1000 dollár hol éri meg a 8 plushoz képest ami 800 dollar?

2017. szept. 12. 21:40
 5/17 A kérdező kommentje:

3#

2436 x 1125 nem 4k.

de még a samsung 1440p-s kijelzojenel is gyengébb.

2017. szept. 12. 21:43
 6/17 A kérdező kommentje:
7ek is villám gyorsak, nem hiszem h erezni lehet a difit majd a 8 es 7kozt
2017. szept. 12. 21:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha végignézted volna a keynoteot és nem csak dobálóznál a 'szerintem totális bukás'-al akkor tudnád, hogy a Face ID működéséről 4 kamera gondoskodik, köztük egy infra kamera ami lehetővé teszi a gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes leolvasást.
2017. szept. 12. 23:34
 8/17 anonim ***** válasza:

Nemcsak szerinted. Vannak rajtad kívül is dilettánsok épp elegen. A jobb chipset a 8-ban, ami kb 40 % teljesítmény növekedést produkál vagy az X jobb képernyője és még lehetne folytatni egyáltalán nem semmiség és főleg nem totális bukás.

Én sok iPhone-os embert ismerek, de senki nem törte el a telefonját. Főleg nem ripityára. Nem ovisok vagyunk.

2017. szept. 13. 00:59
 9/17 A kérdező kommentje:

7#

van külömbség gyenge fény viszonyok és full sötét közt...

Fekszel az ágyadban éjszaka, telozól, csak a telód világit. Akkor már nem fogja tudni az arcodat észlelni. Arrol nem is beszélve h akkor folyton rá kell nézned a telefonra szemből.

Egy nagyon gyér újítás már nem azért...

Ja és nem csak dobálozok, kész érvéket hoztam h mik a bajok...

8#

"A jobb chipset a 8-ban, ami kb 40 % teljesítmény növekedést produkál vagy az X jobb képernyője és még lehetne folytatni egyáltalán nem semmiség és főleg nem totális bukás."

Aham szal akkor te már mész sátorozni a boltom elé mert az a11 chipnek hála majd 0.2másodpercel előbb fog betölteni a subway surf...

De ez totál bukás. Semmi forradalmi újitás MEGINT. Picit gyorsabb picit jobb kamera...

gyorstoltes? vicc az egész.

Nem azért de a 2015ös 1440p-s telefonom kijelzője élesebb mint az Xnek a kijelzője.

Na kerlekfolytasd akkor azokat a szenzációs ujitasokat amiert pl egy 7 plust kikell dobni és venni azonnal a 8 plust vagy az Xet.

x 1000dollar és nem tud semmit. tudsz emojit formálni. ez aztan sok embert fog erdekelni igen.

Aki nem inge..nekem kapasból van 4 osztálytársam akik felnott emberek és törött kijelzős az iphonejuk. aztán varosban utazva nap mint nap lehet lehet latni h mennyire nem vigyaznak az emberek ilyen draga telefonokra.

ja es 8# as. ha nem tudsz erdemben valaszolni csak jön a megsertores es már sertegetsz is engem h dilletans, akkor inkabb ne is irj, nem szeretnek lesulyesni a szintedre. csak telefonokrol beszelgetunk itt.

2017. szept. 13. 06:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Azért legyünk őszinték , akár milyen jó is, de 200 ezernél egyik se érne többet.
2017. szept. 13. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!