Csak szerintem totális bukás az új iphone-ok?
8 és a 8plus az ugyan az mint a 7 7plus.
Csak üveg házat kaptak(eddig is ripityára törték az emberek az iphone-jaikat)
valamivel jobb kamerát kaptak
és egy hatalmas újdonság...a vezeték nélküli töltés wao.
Xnek meg nem semmi értelmét nem láttom.
Ugyan az mint a 8plus csaj teljes kijelzős. 0.o
csúnyább kamerával.
semmi értelme szerintem 7 v 7 plusról váltani.
Dé még úgy a 6s-ről se nagyon.
Azért az oled és a kamera újítások nem elhanyagolhatóak a X-nél. Illetve szerintem a keret nélküli kijelző és nagyon jól sikerült.
A home gomb biztosan hiányozni fog és a Face ID lassabbnak is tűnik de megszokható.
Face Id hogy fog mukodni ejszaka?
Oke h oled (befog égni) meg kamera újitas
de most az 1000 dollár hol éri meg a 8 plushoz képest ami 800 dollar?
3#
2436 x 1125 nem 4k.
de még a samsung 1440p-s kijelzojenel is gyengébb.
Nemcsak szerinted. Vannak rajtad kívül is dilettánsok épp elegen. A jobb chipset a 8-ban, ami kb 40 % teljesítmény növekedést produkál vagy az X jobb képernyője és még lehetne folytatni egyáltalán nem semmiség és főleg nem totális bukás.
Én sok iPhone-os embert ismerek, de senki nem törte el a telefonját. Főleg nem ripityára. Nem ovisok vagyunk.
7#
van külömbség gyenge fény viszonyok és full sötét közt...
Fekszel az ágyadban éjszaka, telozól, csak a telód világit. Akkor már nem fogja tudni az arcodat észlelni. Arrol nem is beszélve h akkor folyton rá kell nézned a telefonra szemből.
Egy nagyon gyér újítás már nem azért...
Ja és nem csak dobálozok, kész érvéket hoztam h mik a bajok...
8#
"A jobb chipset a 8-ban, ami kb 40 % teljesítmény növekedést produkál vagy az X jobb képernyője és még lehetne folytatni egyáltalán nem semmiség és főleg nem totális bukás."
Aham szal akkor te már mész sátorozni a boltom elé mert az a11 chipnek hála majd 0.2másodpercel előbb fog betölteni a subway surf...
De ez totál bukás. Semmi forradalmi újitás MEGINT. Picit gyorsabb picit jobb kamera...
gyorstoltes? vicc az egész.
Nem azért de a 2015ös 1440p-s telefonom kijelzője élesebb mint az Xnek a kijelzője.
Na kerlekfolytasd akkor azokat a szenzációs ujitasokat amiert pl egy 7 plust kikell dobni és venni azonnal a 8 plust vagy az Xet.
x 1000dollar és nem tud semmit. tudsz emojit formálni. ez aztan sok embert fog erdekelni igen.
Aki nem inge..nekem kapasból van 4 osztálytársam akik felnott emberek és törött kijelzős az iphonejuk. aztán varosban utazva nap mint nap lehet lehet latni h mennyire nem vigyaznak az emberek ilyen draga telefonokra.
ja es 8# as. ha nem tudsz erdemben valaszolni csak jön a megsertores es már sertegetsz is engem h dilletans, akkor inkabb ne is irj, nem szeretnek lesulyesni a szintedre. csak telefonokrol beszelgetunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!