Van egy régi Hifi-m azon van olyan hogy AUG input hogyha
veszek egy AUG kábelt aminek a végén 3.5-mm-es jack dugó
van és össze kötöm a PC-vel akkor az lefogja játszani a
zenét amit a gépen rakok?
Figyelt kérdés
Ennek a kábel nevére lennék kíváncsi ugyanis van egy 17 éves nem használt music centerem (akkoriban 100000 forint volt) és nem tudom hogy egy olyan kábellel működne-e elvileg igen csak annyira régi hogy nem bízok benne márkája: JVC MX-J100
Az AUX, külső hangeszközök csatlakoztatására szolgál.
Ha összekötöd a PC-vel, akkor a hifiben fog szólni a PC hangja, vagy bármi másé, amit csatlakoztatsz hozzá.
Szerintem neked két RCA-dugalj az AUX-bemeneted, úgyhogy 2RCA-Jack(sztereo) átalakító kell hozzá.
2017. júl. 11. 21:50
2/7 anonim válasza:
Ez nem igazán számít réginek, a hangtechnika a 70-80-as években élte a fénykorát.
Egyébként a kérdésre válaszolva igen, össze tudod kötni a géppel, de ilyen kábel kell hozzá: [link]
(Az már más kérdés, hogy egy normális, minőségi kábel többe kerül, mint amennyit ez a JVC doboz ér.)
2017. júl. 11. 22:57
3/7 anonim válasza:
Jaj, nem kell ehhez minőségi kábel. Én egyszer vettem egy jobbat, gondoltam legyen már egy jó kábelem. De azért ez sem volt drága, csak mégis egy fokkal jobb. A jack dugó is szép vastag volt rajta, minőségi dugó, nem is tudtam bedugni a hangkártyába a másik mellé (line in és line out egymás mellett), így muszáj voltam a a régi, gagyi vékonyabbat használni, a szuper új helyett. :D
Azért utána kipróbáltam vele a felvételt, hátha hallok valami minőségi javulást, de nem.
2017. júl. 12. 06:19
4/7 anonim válasza:
Van különbség, csak ahhoz már olyan rendszer is kell, amint ki tudjuk hallani :)
2017. júl. 12. 07:38
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és az az átalakító benne van a kábelben vagy külön kell meg venni?
2017. júl. 12. 13:22
6/7 anonim válasza:
Nem kell semmilyen átalakító, ugyanolyan analóg jelszintekkel dolgozik az az AUX bemenet is, mint ami a PC hangkártyájából kijön. Csupán a csatlakozás típusa más, ezért kell olyan kábel.
2017. júl. 12. 13:59
7/7 anonim válasza:
Így van, csak az a kábel kell. Csak azért írtam átalakítót, mert a kábel a dugót alakítja át egyik féléről a másikra. Ezért hívják átalakító kábelnek is az ilyeneket. De jelátalakító nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!