Miert esik ki a jack dugo a telefonból?
Figyelt kérdés
Van egy fejhallgatóm es szeretném telefonhoz hasznal bedugom telefinva tok jo minden de ha kicsit is megmozditom a jack dugot akkor az kintebb jon de nem tudom miert de ha pl szamitogepbe dugom be akkor onnan nem jon ki konnyen :/ es idegesito h megmozdul es megall a zene es ahjj valaki valami otlet?:/ elore is koszonom!!2017. júl. 7. 00:07
1/7 A kérdező kommentje:
Ja es nem az h kicsi lenne bele mert pont jo csak nem akar ugy bele szorulni ahogy kene szoval h ha kicsit is megmozdul ne essen ki a helyerol
2017. júl. 7. 00:15
2/7 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Milyen telefon?
Sajnos előfordul, hogy a telefonon lévő jack minősége nem a legjobb. És ezért esik ki.
Jobb esetben segíthet a cseréje, rosszabb esetben semmi.
3/7 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy j5 de erdekes a fulhallgato nem esik ki belole:/
2017. júl. 7. 00:43
4/7 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Akkor a fejhallgató csatlakozó esetleg?
Néha a kínaiaknál a 3,5mm az nem pont annyi, és akkor szokott ilyeneket produlákni.
Szerintem a J5-tel nem kellene, hogy baj legyen. A fejhallgatód milyen típus? Komolyabb darab? Esetleg kábel cseréje lehetséges? (Jack-jack kábel)
Ha nem, akkor nem tudok semmi okosat.. bocsi.. :(
5/7 A kérdező kommentje:
Hat a fejhallgato egy jbl e30 szoval szerintem komolyabb darabb
2017. júl. 9. 10:26
6/7 anonim válasza:
Szia!
Tisztítsd ki a bemenetet! Nekem is ez volt a problémám, aztán csak tele volt szösszel... :)
7/7 anonim válasza:
Ez általában azért van, mert nem megy be tövig.
A teljes bedugást akadályozza, hogy a tövénél nem illeszkedik rendesen.
Esetleg a dugó megfaragásával lehet rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!