Tényleg ki kell törölni a telefonból a zseblámpa app-ot? Ha igen, miért?
Sokféle zseblámpa app van. Láttam olyat, ami 25 megabájt volt, és a telefonon kb. az égvilágon mindenhez hozzáférési jogot kért. Na, azt bizony ki kell törölni, mert valszeg még egy egész szakasz ógörög katona is elfér benne.
Hogy a kérdező telefonjában milyen zseblámpa app van, azt nem tudom. De javaslom, nézd meg az alkalmazáskezelőben, milyen engedélyeket kér, és döntsd el, szükség van-e mindezekre ahhoz, hogy bekapcsold és kikapcsold a pilácsot. Segítek: a híváslistádhoz, a lokációdhoz, a böngészési előzményeidhez és az Internethez garantáltan NEM szükséges hozzáférnie.
Személy szerint én a következő appot tartom megbízhatónak: Privacy Flashlight. 138 kbyte az egész app, és a pilácson kívül csak a kamerához kér hozzáférést (elmondásuk szerint ez is kell a zseblámpa vezérléséhez, amit ha nem is feltétlenül hiszek el, de cáfolni se tudok, és ennél kompaktabb zseblámpa alkalmazást még nem találtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!