USC type-c kábel miért csúszik ki a telefonból?
Figyelt kérdés
Honor 8 telefonom van, jó ideje már a töltő nagyon könnyen kicsúszik a telefonból, elég ha kicsit megmozdul a telefon. Ha kocsiban használom GPS-ként (függőlegesen rögzítve), akkor már nem is marad benne, rögtön kicsúszik.
Kérdésem az lenne, hogy a töltőfejjel lehet a gond, vagy a telefon töltőnyílásával? Ha jól látom, a töltőfej belsejében vannak apró pöckök, talán ezek tartják bent a helyén. Ez esetben elég a kábelt cserélni? Vagy a töltőnyíláson belül vannak pöckök, amik lazulhattak? Mert annak a cseréje már macerásabb.
2017. júl. 6. 13:26
1/5 anonim válasza:
Egy másik kábellel is ki kell próbálni,ha akkor sem jó akkor a töltönyílás koszos vagy cserés...
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom. Koszosnak eppen koszos a toltonyilas. Mivel tudom kitisztitani? Suritett levego? Vagy az megsertheti?
2017. júl. 7. 05:56
3/5 anonim válasza:
Valami vékony tűszerűséggel óvatosan meg lehet piszkálni utána szájjal megpróbálni kifújni...
4/5 A kérdező kommentje:
Tenyleg csak kosz volt. GSM boltban tuvel kipiszkaltak a meglepoen sok szoszt. Korabbi micro usb-s telefonjaimnal ilyen nem fordult elo, ezert nem is gondoltam erre. Meg egyszer koszi! :)
2017. júl. 7. 22:32
5/5 A kérdező kommentje:
Csak most latom, hogy USC-t irtam a kerdesbe, de ezek szerint ertheto volt. :D
2017. júl. 7. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!