Miért csúszik ki a töltő a telefonomból?
Figyelt kérdés
Az eredeti töltőjét használom, a telefonom még nincs 1 éves és ma azt tapasztaltam, hogy egy pici erőre is kijön a telefonból a töltő.
Mi lehet a probléma és hogyan lehet megoldani?
2017. jún. 30. 13:59
1/3 anonim válasza:
Az a két pici pöcök a mikrousb-n az el lehet hajolva esetleg , vagy valami szösz került a dugaszba és nem pattan be az a pöcök. Kis ügyességgel javitható.
2/3 anonim válasza:
jah, szerintem egy takarításpróbát megér...én is ezzel szívtam meg iPhone-ommal...mivel öcsém régi 5S-e már olyan állapotban van, hogy ott tényleg a csatlakozó tágult ki, és emiatt nem tart, gondoltam lehet az enyémmel is ez történhetett, csak egy fél éves 7 plus-ról van szó. elvittem iCentre-be, majd a srác beledugott egy kábelt, és rájött, hogy nem is megy bele teljesen, és észrevette, hogy vastagon áll benne a kosz. kitakarította, és tökéletes.
3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam másik töltővel, azzal nem volt gond. Így elvittem a szerelőhöz a régi kábel és azt mondta ideiglenesen tudná csak mrgcsinálni, mert elgyengültek azok a kiálló kis dolgok. Szóval inkább másikat vettem.
Köszönöm a segítséget!
2017. júl. 5. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!