Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt a telefonom?

Miért nem tölt a telefonom?

Figyelt kérdés
Nokia lumia 830-as telefonom van, két éve van meg. Ahogy ráakartam rakni a töltőre először érzékelte, aztán hirtelen nem. És akármikor bedugom a töltőt először érzékeli, aztán nem és nem is tölt. Semelyik töltővel nem működik, úgyhogy szerintem nem a töltő a rossz. Sok helyen láttam, hogy gyári visszaállítást kell csinálni. Teljesen le vagyok merülve, úgyhogy bekapcsolni se tudom a telefont. Más ötlet? Lehet hogy az aksi rossz?

2017. jún. 23. 08:59
 1/1 Wadmalac ***** válasza:

Lehet, hogy akkuhiba, de valószínűbb, hogy vagy a töltőkábel, vagy a telefon töltő csatlakozója, usb portja, vagy a telefon belső akkutöltő áramköre döglött meg.

Sürgősen meg kéne nézetni szervizzel ,mert a lítiumos akkuk belehalnak a teljes lemerülésbe így eredetileg nem akkumulátor-hiba miatti gondnál is lehet a vége halott akku, ha nem tudod feltölteni.

2017. jún. 23. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!