Sűrytett levegővel akartam a telefonomból kifújni a port (töltő illetve headset aljazatoknál is) és amikor rányomtam a levegőt akkor tiszta vizes lett az egész készülék, ez normális dolog?
Ez tönkre teheti a mobil készülékem hogy vizes lett? Gyorsan el is tünt, de most használtam először, és nagyon meglepődtem és meg is ilyedtem. Lehet baja ettől a telefonnak? kb.: 3-szor próbálkoztam vele és mind a 3-szor ezt produkálta.
Csak normális hozzáértő válaszokat várok.
vizes? nem párás?
ha eddíg nem lett baja mobilnak akkor ezután se lesz!
Nincs olyan, hogy nem lappang, igenis LAPPANG!
egy vagy több pad vagy via összezáródhat, és emiatt rövidzár alakulhatott ki, ami kinyírta ugyan a fetjeidet, de a hiba addig nem fog előjönni, amíg a kérdéses perifériát vagy annak egy tulajdonságát nem fogod használni.
Pl a ram cím vagy adatbuszára rákerült a tápfeszültség, vagy a vízkő odaszárad 2 pad közé, és emiatt a bemeneti szintillesztő fetek átmentek rövidzárba vagy szakadásba, megnövekedhet a nagyfrekvenciás áthallásból következő bithiba arány nem ECC ramok esetén (mobilba miért tennéek ugyan ECC ramokat?), de ez addig nem fog kiderülni, amíg teljesen tele nem írod a ramodat, mert akkor kezded igénybe venni a hibás részt.
Na ezt most jól megindokoltam, átlagember ebből mit se ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!