Bobepi kérdése:
Az xbox 360omat szertném hozzákötni egy régi vga bemenetű monitorhoz. Hogyan tudom megoldani hogy hang is legyen?
Figyelt kérdés
Mert azon gondolkoztam hogy egy vga hdmi convertert veszek de nem tudom hogy az át viszi e a hangot ugy hogy a konverterből ki jön egy jack kábel?!2017. jún. 11. 20:41
1/1 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam nemrég, bár én csak a hangot szerettem volna régebbi (RCA) hifire átvinni. Itt sikerült találnom megfelelő splittert audio extractorral:
ez szerintem jó lenne neked:
[link] hu/hdmi-vga-jack-atalakito-1x-hdmi-csatlakozo-1x-vga-csatlakozo-jack-35-mm-speaka-professional-1217947.html
nekem is Speaka márkájú splitterem van, nagyon jó minőségű, abszolút nincs jelveszteség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!