350W RMS teljesítményű mélyládában nem tesz kárt ha egy 480W RMS erősítővel van meghajtva az autóban?
Figyelt kérdés
Adott egy Pioneer erősítő ami 1000W/480W RMS teljesítménnyel rendelkezik, és egy Pioneer mélyláda ami 1300W/350W RMS-el.
(Lehet hülye kérdés, de még soha nem raktam össze autó hifit, inkább rákérdezek)
2017. júl. 9. 15:34
1/5 A kérdező kommentje:
Ui.: Nem azért szeretnék mélyládát, hogy rezegjenek a tükrök az autóban, hanem az egészséges határokon belül szeretnék vele maradni.
2017. júl. 9. 15:35
2/5 anonim válasza:
A paksi atomerőmű képes 1 db villanykörtét is üzemeltetni...
3/5 Szirty válasza:
Teljes kivezérlés közelében tönkreteszi az erősítő a mélyládát.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, erre voltam kíváncsi. Abban az esetben ha 10W az eltérés a két érték között az "egészségesebb"?
2017. júl. 9. 16:33
5/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, amíg a felhasználónak van önkontrollja. Ez még mondhatni optimális is, ha nem tekered addig a hangerőt, amíg torzítani nem kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!