Milyen mélyládát ajánlotok autóba? Vásároltam egy kétcsatornás auto-erősítőt 1400W max. Teljesítménnyel, ami 190w RMS. Olyan ládát ami nagyobb rms teljesítményű mint az erősítő, rá lehet kötni?
Ezt nem teljesen értem, hogy lehet 1400 W max és 190 W RMS ? Az Rms az általában kb fele akkora mint a max, így kb 700 w körüli RMS nek kellene lennie 190 w-ot keveslem.
Rákötni szerintem rákötheted baj nem lesz belőle, csak ne legyen közel a max ( 1400 hoz) úgy 1000-1200 ast vennék, mondjuk egy 1000W-os JBL-t.
Nem értem, hogy az első válaszoló miért keres bármilyen összefüggést a max és az rms teljesítmény között? Mivel előbbire nincs semmiféle mérési szabvány, így (főleg a gagyi márkák) azt írnak rá, amit akarnak, hogy jobban fogyjon a kacatjuk. Így az okfejtés többi része a kw-okkal is irreleváns, csak rms értékekkel érdemes foglalkozni.
Az említett Auna gagyi. Azért kuka, mert az. :D Ez a rövid magyarázata. Inkább keress valami használt erősítőt, fillérekért kapni minőséget, ezt az oldalt meg úgy ahogy van kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!