Mekkora teljesitmenyű mélyládát vegyek? Van egy 1400w (190w rms) teljesitmenyű erősitőm, milyen ládát vehetek hozzá? Rms nagyobb lehet?
Szeva
Nekem egy Pioneer TS-WX305B ládám van amit egy Pioneer GM-A3602 hajt gond nélkül!
--Pioneer GM-A3602 :
Bemeneti érzékenység:
0.3-6.5 V
Csatornák száma:
2 db
Felépítés:
Analóg
Frekvencia átvitel:
10-70000 Hz
RMS teljesítmény 2Ω:
2 x 90 W
RMS teljesítmény 4Ω:
2 x 60 vagy 1 x 180 W
---Pioneer TS-WX305B :
A Pioneer által szabadalmaztatott könnyű IMPP membrán zökkenőmentesen kezeli az 1300 Wattos teljesítményt.
A mélysugárzó, a megerősített membránfal, a dupla mágnes gyűrű, és a megnövelt pólusfurat átmérőnek köszönhetően hatalmas javulást ért el a frekvenciamenet linearitásában.
•Névleges terhelhetőség: 350 W
•Frekvencia átvitel: 20 - 125 Hz
•Legalacsonyabb rezonanciafrekvenciája: 29 Hz
~F Astra Cabrio-ban, többi hangszóró még a gyári..
Nekem elég..
De vannak akik jobban értenek hozzá!!!
Pl. ha Budapesti vagy M5 kivezető ~ Autóhifi üzlet!
Csáo
Nekem b2vectra van,a 4 gyari ajto hangszorot meg hagynám.csupán csak egy kis mélyre vágyom! Ezt az erősítőt néztem,de csak újan vennék. Nem fogom maxon hallgatni.
Te mennyiért vetted az erősítőt?? Több oldalon nézem olyan 25 ezreket írnak,de itt meg csak 20 ezer!
Szerinted meg bízható oldal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!