Hol lehet a távirányítóm? Ha távirányító lenétek hová bujnátok?
Figyelt kérdés
Három hónapja keresem. Eddig nem zavart hogy nincs meg de most kezdödött a Dr.House 8. évadja a tévébe és nagyon érdekelne. Értelmes válaszokat várok.2017. júl. 5. 14:51
11/18 anonim válasza:
Ha távirányító lennék a könyvespolcon jó, szépirodalmi könyvek közé bújnék. A gazdám keresne, leemelne egy könyvet, beleolvasna, rájönne, milyen szép, elolvasna több könyvet közben, mert rájönne, milyen jó olvasni, én meg békésen szundikálnék addig a nyári melegben, Nekem is jár szabadság! És még az is lehet hogy nyugalmazott leszek, mert ráébrednek, mennyivel jobb olvasni!
13/18 anonim válasza:
Valaki eldugta a családból esetleg szándékosan?Hogy ne tudd nézni a Dr.House 8. évadját.
16/18 anonim válasza:
Kezdd el módszeresen végigtakarítani a lakást. Minden zugot. Alaposan. Az ágy, szekrények alatt is.
Bárhonnan indulsz el, bármilyen szisztéma szerint mész végig a lakáson, a legeslegutolsó helyen lesz, ami sorra kerül.
17/18 anonim válasza:
Szerintem megtalálta és nézi azt a retek sorozatot ahelyett, hogy takarítana. :)
18/18 anonim válasza:
Kérdezd a mamát. Ő az állandó rendmániás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!