Vettem egy videoseven lcd ltvh20 tvét távirányito nélkül de van egy univerzális távirányitom hogy kell be álitani hogy tvémhez jo legyen?
"Távirányitot csak ugy kaptam"
Veszel egy olyat amihez vannak kódok, ilyen egyszerű.
Vagy megkeresed magadnak a kódtáblázatot a távirányító típusa alapján, amit sikerült bölcsen elhallgatnod eddig.
"Veszel egy olyat amihez vannak kódok, ilyen egyszerű.
Vagy megkeresed magadnak a kódtáblázatot a távirányító típusa alapján,..."
Ez nem oltogatás volt a kolléga részéről, hanem a két lehetséges megoldás...
"De nem tudom mien a tipusa nincs sehova rá irva"
És szerinted mi honnan a bánatból tudjuk?
Akkor, hogy egyértelmű legyen számodra a dolog:
1.Minden univerzális távirányítónak saját kódtáblázata van, más típusé nem jó hozzá.
(Típus alapján a neten rá lehet keresni)
2.Nem biztos, hogy az adott márkájú tv-k közül mindet kezeli a kóddal.
(ilyenkor az automata keresést lehet használni, de ahhoz is ismerni kell a táv kezelését)
Magyarul: leírás, vagy típus ismerete nélkül nem fog menni. (szerintem a tv-d típusát is pontatlanul írtad le, bár ez jelen esetben mindegy...)
Tessék. Ez működik vele, nem kell állítgatni, csak elemet bele és ha a tévé jó, akkor vidáman fogja kapcsolgatni.
Vagy ha drága, akkor vehetsz ilyet, nem csak a neten hanem százas boltban, Spárban, piacon, stb.
Ez utóbbival nem garantált hogy teljes körűen fog működni, az sem hogy fog működni egyáltalán.
Szerintem ezzel ki is merült a neked nyújtható segítség.
Ja, ez egy analóg tv, analóg kábeltévével működik csak, plusz van rajta RCA és VGA, cserébe 600x800 a felbontása (ha 5 ezernél nem adtál érte többet akkor még elmegy).
Ha van set-top box, összekötheted vele és nem kell távirányító sem a tévéhez, a rajta lévő kezelőgombokkal be lehet kapcsolni és AV módba váltani, hangerőt állítani. A többi a box távkapcsolóján vezérelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!