Szerintetek a PS4-et vagy Xbox one-t érdemesebb beszerezni? Illetve hogy az Xbox tervez-e VR szemüveget létrehozni?
Attól függ hogy milyen játékok jelennek meg rá.
Ps4 exklúzívak: [link]
Xone exklúzívak: [link]
Kap majd vr támogatást az xbox one de nem tudni mikor és valószínűleg csak az xbox one x.(de lehet hogy a többi is) Ha nincs 4k tévéd, és nem is akarsz venni akkor ne nagyon gondolkodj xbox one x-ben, akkor inkább xbox one s-ben. De ha kinekt is kell akkor sima xbox one, de gondolom nem kell kinekt. Ha kell a vr támogatás akkor vagy most vegyél ps4-et vagy várd meg hogy xbox one-on is legyen.
Ps4: hangyafasznyival jobb grafika és hangyafasznyival egy nagyon picit erősebb, de ezt a kettőt alig lehet észrevenni...
Xbox One: Családiasabb, jobb kinect, a live gold rendszer is jobban,megbízhatóbban működik rajta, ami a psnél ps plus! A kontrollere nekem jobban kézre áll, nagyon sok ember így van ezzel!! Persze ez szubjektív :} ja és a menüje is sokkal jobb szerintem:}
Külső megjelenés: igen, a ps4 dizájnosabb,jobban néz ki. Az xbox tényleg egy 80vanas évekbeli kazettás magnóra hasonlít.DE! A ps4-nek az a csikorgó műanyag ami rajta van hát az borzasztó!!
Ja és ne a külső alapján döntsetek!Ha nagyon jó minőségre vágysz, elfogadható grafikára, vágysz akkor nálad a nyerő,az XBOX ONE a nyerő. Vagy S.
Ha te egy hadcore gamer vagy és tökéletes grafikára vágsz és szereted a helyén tartani az fps-t akkor nálad a PLAYSTATION 4 PRO a nyerő ja.. Várj... Mindjárt megjelenik a világ legerősebb konzolja és ha a pénz, nincs az utadba, akkor XBOX ONE X!! Szerintem a legjobban az Xbox one S éri meg és ha most megveszed, boldogulsz vele 4 évig!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!