Szerintetek NEKEM melyik Xbox one konzolt lenne érdemesebb megvenni? Többi lent.
Először is a Slim le fogja váltani a Fatet ha kifutnak a készletek. Onnantól az lesz az alapgép. Maga a két gép szinte teljesen megegyezik, 1-2 játékon kívül észrevehetetlen bármilyen teljesítmény különbség. A játékok 99%a fix FPSre van belőve, tehát nem lehet sokkal több. Szó szerint 1-2 FPS különbségről beszélünk. Amivel a slim többet tud az a 4K VIDEO lejátszás (játék nem és nyilván csak 4K TVn látszik) és a HDR funkció amitől szebbek lesznek a színek, de ehhez KELL egy HDR funkciós TV is.
A slimet már lehet kapni számos konzolboltban. Jelenleg a legjobb üzlet 115e forint körül a FIFA17 csomag (500GB gép, fifa17, 2 kontroller). A Fatből pedig ami jó üzlet szokott lenni mostanában a Refurbished csomag (500GBos gyári felújított gép - olyan mint az új, egy kontroller) 70e-ért és az Elite csomag 116e ért (1TB SSHDs gép és Elite kontroller ami magában 45e forint!! ha eladnád)
Minden bizonnyal háttérbe fog szorulni, sőt, el fog tűnni a piacról, mert jövőre jön a Project Scorpio. Szóval a Slim 1 év múlva ilyenkor szintén a Fat gép sorsára kezd majd jutni. A 4K már a játékra is igaz lesz, nem csak a filmekre, stb.
A Slim nem fog eltűnni ha megjelenik a Scorpio. Olyan lesz mint a PS4nél, hogy van Slim meg Pro. Egy alap model meg egy a profiknak.
Az előrendelést nem értem én a neten a legtöbb konzolbotban azonnal átvehetőként látom a Slim csomagokat.
A FIFA17 csomag egyébként még most éri a legtöbbet, hónapok múlva már nem biztos, mert az EA sportjátékoknak hamar lemegy az ára.
#4, ezt nem értem. Gondolom a konzol gyártásakor odateszik magukat, hisz nekik is érdekük, hogy jó terméket adjanak el. Az, hogy most a játékfejlesztők mennyire teszik oda magukat, ahhoz a Microsoftnak már nem sok köze van.
Elvégre a PC hardware gyártók is odateszik magukat, de ha az Ubisoft nem bír kiadni egy jól optimalizált játékot (pl. AC Unity), akkor az már nem az Nvidia hibája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!