Milyen laptopot vagyek 180. 000 ft-ért?
Figyelt kérdés
Szeretnek vasarolni egy uj laptopot. Olyat amivel tudok jatszani is az uj jatekokkal de nem kell max grafikan nekem normal beallitasokon is tokeletes.. Kerlek segitsetek kivalasztani nekem egy jot ebben az arban es a leheto legjobbat amit ennyiert kapok. En is keresgelek de ugy vagyok vele tobb szem tobbet lat es nem is vagyok egy nagy szakerto. Mindenkeppen intel procit szeretnek bele lehetoleg i5 bar nem tudom hogy sok kulonbseg van e az i3 es az i5 kozott. Neha neha jatszok mikor ramjon heti par orat. Filmezesre jatekra bongeszesre kellene. Minden segitseget elore is koszonok.2017. jún. 27. 20:23
1/3 anonim válasza:
acer aspire F5-571G-511J
nekem is ilyen van, tavaly vettem 180-ért mára már szerintem olcsóbb, gta 5 tökéletesen megy rajta
2/3 anonim válasza:
első vagyok
full HDs monitorja van, szóval filmezésre tökéletes :)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!