Milyen laptopot vagyek?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretné egy laptopot vásárolni, de nem tudom milyet. Tud nekem valaki segíteni?
Olyan 80.000 és 90.000 között érdekelne. Nagyrészt netezni és dolgozni használnám.
2016. aug. 17. 11:59
1/4 0110_fighter válasza:
2/4 anonim válasza:
Esetleg még pciit gyűtjs hozzá, hogy egy Intel i3-alapú konfiguráció beleférjen az árba. 2-3-4 évig biztosan használod és amikor megvan, akkor ne bosszankodj, hogy bárcsak szántam volna még rá 20-25e-t és gyorsabb lenne.
Az n3700 nagyon harmatos teljesítményt nyújt.
3/4 anonim válasza:
4/4 0110_fighter válasza:
elnézést előző laptopp elkelt
ez ugyanúgy tökéletes de telepítő lemez legyen nálad pl win 7,8 ,8.1 mert ez free dos de egyébként egy nagyon jó laptop!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!