Megéri venni egy Xbox One-t vagy PS4-et?
Figyelt kérdés
Elgondolkoztam azon, hogy venni kellene-e egy új PC-t, de csak játékra, szerintem kicsit drágán jönne ki. Így elkezdtem nézegetni a konzolokat, de felmerült pár kérdés..
Megéri most venni? Használtan megéri ilyet venni, mik azok a dolgok amikre használt konzol esetén figyelni kell? Használt játékok, hogy működnek ezekhez? (Nincsenek hozzácsatolva egy valamilyen fiókhoz?)
Generációváltás után használhatóak lesznek még ezek a konzolok, vagy úgy ahogy van mehetnek a kukába?
Monitorra is lehet kötni őket? (Milyen csatlakozók, kábelek vannak?)
Nagyon nem vagyok otthon a témában, elnézést a hülye kérdésekért!
2017. jún. 25. 11:15
1/2 anonim válasza:
Ezekre a gépekre nincs warez és internet kapcsolat szinte kötelező (nagyon sok játék szinte játszhatatlanul jelenik meg és utólag adnak ki hozzá több GBos javításokat). Használt lemezes játékokat lehet bármilyen profillal használni. A digitálisak persze igen. Előreláthatóan mint ahogy idáig is valószínűleg generációváltásnál mennek a játékok a kukába. HDMI csatlakozósak a gépek.
2/2 Csanádi Mihály válasza:
Ha van pénzed pc-re akkor azt vegyél inkább de ha nincs és csak játszani szeretnél rajta akkor konzol, elvégre a konzolok azért népszerűek mert barátibb áron van mint a pc. Használtan csak megbízható üzletből vegyél amire ezer szépet mondanak. A jelenlegi konzolokat (ps4,xone,switch) 2023-ig támogatják szóval szerintem megéri, de ha majd ha jönnek az újak(ps5,...) akkor a meglévőt be tudod számítani egy csomó üzletben. HDMI-vel megy az összes. Az hogy melyiket veszed abban én nem tudok segíteni azt te döntsd el. Youtube-on rengeteg konzolválasztással kapcsolatos videót találsz. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!