Megéri megvenni az olcsobb akkut xbox one controllerbe? Vagy inkább az eredeti microsoft play and charge kit-et?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 21:06
1/7 anonim válasza:
Inkább Akku de jobban jársz 10 db tölthető elemmel.
2/7 anonim válasza:
Nem vennék utángyártottat. Vagy eredeti, vagy tölthető elemek szerintem.
3/7 anonim válasza:
Az MS akku is két tölthető elem egy tokba csomagolva. Nekem az Eneloop tölthető elemek jöttek be a legjobban.
4/7 A kérdező kommentje:
Szoval szerintetek jobb a tölthetö elem mint az eredeti microsoft play and charge kit?
2017. máj. 2. 15:29
5/7 anonim válasza:
A microsoft play and charge kit annyival jobb, ha lemerül a controllered, akkor játszhatsz tovább, miközben tölt. A tölthető elemet ki kell venni, be kell tenni tölteni, ha van cseréd, akkor átteszed azt a controllerbe.
Azt neked kell eldöntened, hogy az árdifferencia megéri-e neked, hogy megspórold mindezt, hogy csak annyi dolgod legyen, ha jelez, hogy merül, hogy bedugod a kábelt a controllerbe.
6/7 anonim válasza:
Nekem energizer tölthetős van, 4db. Kb 2 hetet bír egy pár, nen tudom hány óra, de minimum 20 óra játék, de lehet duplája. Lemerül akkor megy töltöre, addig ott a másik 2. Mindig van feltöltött. Azért is jobb, mert másra is használhatod (pl fényképezőgép vagy bármi). És pár év mulva ha uj konzolod lesz esetleg abba is biztos jó lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
szerintem a play and charge kit-et veszem mert elem töltöm nincs és az még plussz money és a micro akkujával töltés közben is játszhatok szoval köszi a válaszokat mindenkinek zöld kéz jár
2017. máj. 3. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!