Megéri még idén nyáron PS4/Xbox onet venni?
Figyelt kérdés
Főképp az idei őszi (??) új xbox miatt érdekel, nem vagyok képben, ezért kérdezem, mivel lesz az jobb, mennyivel lesz drágább?2017. jún. 7. 21:50
1/3 Csanádi Mihály válasza:
Nézd meg a játékokat. Ha az uncharted, killzone, gran turismo, horizon zero dawn stb. tetszik akkor ps4, ha a halo, gears of war, forza, sunset overdrive, stb. tetszik akkor xone. Az is fontos, hogy ps4-re több exklúzív cím van one-os játékok pc-re is megjelennek(legalábbis az újak), viszont támogat bizonyos (nagyon sok) 360 játékokat, valamint több az indie játék (ha ez is kritérium). Ha nincs 4k tv-d akkor ps4 pro-t, xbox scorpio-t nem nagyon ajánlom. A scorpio pontos részletei holnap az E3-as konferencia keretein belül derülnek ki, viszont 11-kor lesz szóval csak akkor nézd élőben ha elég jól tudsz angolul, de úgyis csinál róla beszámolót a thevr, konzolvilág ricsi és a gamestar. Én nem fogom élőben nézni mert nem tudok jól angolul, de az összefoglalót elolvasom/megnézem. Nagy xbox fan vagyok és kíváncsi vagyok rá.
3/3 Csanádi Mihály válasza:
Milyen szövegben dús, informatív, és kielégítő válasz volt. #kappa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!