Melyik videókamera felel meg legjobban igényeimnek?
Elvárásaim: jó fényerő, mert főleg szobában és óvodában ill. zárt helységben rossz fényviszonyoknál kameráznék gyereket. Kép minőség jó legyen.
Könnyen DVD-re tudjam írni a felvételt és az lejátszható legyen sima videólejátszón. DVD-re írást úgy gondoltam, hogy nem kell plusz eszközt vásárolnom a számítógéphez.
optikai képstabilizátor legyen benne.
SD kártyást vagy whinchesterest nézzek?
Tudnátok kokrét típusokat ajánlani, ami ezeknek az igényeknek megfelel? max 200eFt-ig
Szerintem az igényeidnek legmegfelelőbb kamera [link] lenne. Hasonló kamerákat használunk színházakban felvételek készítésére, jó minőség, megbízható, a legfejletteb technológiákkal.
Vinyós mindenképpen jobb, sd kártyával több a gond. Adnak hozzá szoftvert is, amivel szerkeszteni is tudod a videót ha olyasmi kerülne bele, ami nem kell, ill. nagyon egyszerűen DVDre tudod vele írni.
Ez az én véleményem, ebben a helyzetben mindenképpen ezt választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!