JVC Everio GZ-HM300 videokamera kérdések. Az is nézze meg, akinek nincs!?
Szóval:
-Elvileg FullHD, azaz 1920x1080-as felbontású videót készít, amivel kb. 2 megapixeles képekből áll a videó. Ennek viszont csak 1,37 megapixeles kamerája van...
-2 memóriakártyát is lehet bele tenni, maximum 32 GB-osat. Lehetséges-e 2x32GB-ot használni benne? Vagy az már sok?
-Ebben olyan segítsége kell, akinek van is: meddig bírja akksival? Bárhol olvastam utána az interneten, mindenhol azt mondták hogy nem használták olyan hosszan hogy lemerüljön, de én fogom úgy.
-Elég a 20-szoros optikai zoom? Vagy kevés?
Azért csak 1,37MPix-es a CCD, mert két félképet készít, amit ezután a konverter egy egész képpé konvertál.
Ha max 32GB FlasRAMot kezel fiókonként, akkor lehet bele gyömöszölni 64GRAMot.
Az optikai fókuszálás szerintem kielégítő, de ha nem lenne a képstabilizátor, egyből megtudnád mennyire remeg a kezed.
Általában az akkuk olyan 45-90 perc közötti aktív működést szoktak biztosítani.
Tartalék segéd akku beszerzése ajánlott.
Üdv!
Az nem kizárt.
Az az igazság, hogy látni kell a két készüléket egyszerre és, akkor kiderülhet az árkülönbség oka.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!