PS4 vagy Xbox One?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy PS4-et vagy egy Xbox One-t, de nem tudok dönteni,hogy melyik konzolt válasszam. Ki és miért ajánlaná a PS4-et/Xbox One-t.

2017. ápr. 16. 20:12
 1/8 Nosco ***** válasza:
Inkább várjál még a vásárlással. Nemsokára jön a Scorpio és az felkavarja a port és az árakat is elmozdítja.
2017. ápr. 16. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg, melyikhez milyen játékok vannak. Vannak, amelyiket mindkettőre kiadták, de vannak olyanok, amik csak az egyikre vannak. Ha azokkal akarsz játszani, nyilván az a gép kell.

Plusz ha szoktál multizni a barátaiddal, akkor olyan, amilyen nekik van.

2017. ápr. 16. 20:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok egy nagy elektronikai szakértő ezért légyszi vedd ezt is figyelembe: ha pl.a haveromnak egy Xbox One-ja van nekem meg egy PS4-em akkor nem tudunk multizni?
2017. ápr. 16. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg nem tud a PS4-es játszani az Xboxos ellen, de a igazából 1 éve volt róla szóbeszéd, hogy a Microsoft kezdeményezte a dolgot a Sonynál, ami azóta nem változott.

[link]

Konzolvásárláskor két fő szempont van.

1, Vannak-e barátaid, akik játszanak / multiznak konzolon? Ha igen, mely konzolon?

2, Van-e valami konzol exkluzív játék, ami miatt jobban húzol az egyik konzol felé, mint a másik irányába?

Válaszok:

1, Ha fontos, hogy a barátaiddal tudjál játszani, akkor vedd azt, ami nekik van.

2, Ha fontosabb az exkluzív játék, akkor vedd azt, amelyik játék(ok) vonz(anak).

Ha egyik tényező sem fontos, akkor igazából mindegy melyiket veszed, jelentős égbekiáltó különbség nincsen, csak a részletekben, ami laikus embernek teljesen mindegy, pláne, ha nem ért hozzá.

2017. ápr. 16. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt van egy eléggé terjedelmes lista az exkluzív játékoktól, a pirossal kiemeltet kell nézni elsősorban, ha majd megnyitod valamelyik konzolt. PS4-hez azért több van jócskán, de nem biztos, hogy mindegyik érdekel téged.

[link]

2017. ápr. 16. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél!!
2017. ápr. 16. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne. Hogy hívják a PS "online csomagját"? Tehát ugye van az Xboxnál az Xbox Live, és a PS-nél mi ennek a neve? (Remélem érthető volt,de n tudom jobban elmagyarázni)
2017. ápr. 16. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
PlayStation Network (PSN)
2017. ápr. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!