Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox one S-hez elég egy hd...

Xbox one S-hez elég egy hd ready televízió ami 32'?

Figyelt kérdés
Elég lenne egy ilyet beszereznem vagy inkább szánjam rá a plusz 20 ezret és vegyek egy hasonló méretű full hd-t? Nem vagyok valami nagy spíler a felbontásokban. :)
2017. ápr. 13. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
elég persze, nekem is ilyen van, vagyis még kisebb 28 colos.
2017. ápr. 14. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég tud lenni, de ha van +20.000 Ft, amiből már tudsz venni Full HD TV-t, akkor én inkább arra mennék rá.

Amúgy mik a kiszemelt TV-k? HD Ready és Full HD kategóriában egyaránt.

2017. ápr. 15. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Végül mindenképp full hd lesz. Kettő között vacillálok.

[link]

A boltban pont egymás mellett volt a kettő. A samsungnak mintha szebb lenne a képe. Világosabb és jobban láthatóak a részletek. Bár lehet, hogy más módban volt a két tv. A kérdés az lenne, hogy az adatok alapján melyiken futna szebben az xbox?

2017. ápr. 15. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem bármelyik jó, az LG az IPS paneles, a Samsung meg VA. Megoszlanak a vélemények a különböző panelekről, valakinek az egyik, valakinek meg a másik szimpatikusabb.

[link]

Lehet a legjobb lenne látni őket élőben, és eltudod dönteni melyik szimpatikusabb. Amúgy égbekiáltó különbség nincs, csak a márka.

2017. ápr. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!