Milyen játék konzolt, szerintetek Xbox One-t vagy PS4-et?
Játék Konzolt szeretnék venni, de nem tudom, hogy melyik lenne a megfelelő nekem.
Sajnos nem értek hozzá, nekem tökre "egyformának" tűnnek, ezért kérnék tőletek segítséget a döntésben.
mert egyformák is
tökmindegy melyiket veszed
Ezt:
Mondjuk ez biztos lesz 150-200 ezer Ft között.
Amúgy teljesen mindegy melyiket veszed, azt nézd meg, hogy milyen exkluzív játékok vannak a különböző konzolokra. Tehát olyan játék, ami CSAK Xboxra vagy CSAK PS4-re lett kiadva, mert van ilyen szép számmal. Általában ez szokott lenni inkább a döntő kérdés. Tehát ha neked nagyon bejön a Forza Horizon 3 autós játék, akkor Xbox, de ha meg kalandor vagy és Uncharted 4ezni szeretnél, akkor meg PS4.
Továbbá megjegyezném, hogy egyre több Xbox 360-ra kiadott (előző generációja az Xbox konzoloknak) játék futtatható One-on, ezt is figyelembe venném, erről is van egy szép lista a neten, hogy mik futnak rajta. PS4-en nem futnak el a PS3-as játékok, csak valami fizetős streamelős úton, ami annyira azért nem éri meg, mert nem birtoklod a játékot, csak "kölcsön kéred".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!