Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen játék konzolt, szerinte...

Milyen játék konzolt, szerintetek Xbox One-t vagy PS4-et?

Figyelt kérdés

Játék Konzolt szeretnék venni, de nem tudom, hogy melyik lenne a megfelelő nekem.

Sajnos nem értek hozzá, nekem tökre "egyformának" tűnnek, ezért kérnék tőletek segítséget a döntésben.

2017. ápr. 15. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

mert egyformák is

tökmindegy melyiket veszed

2017. ápr. 15. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Melyik lenne jobb választás, mondjuk a jövőben megjelenő játékokat nézve?
2017. ápr. 15. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt:

[link]

Mondjuk ez biztos lesz 150-200 ezer Ft között.

Amúgy teljesen mindegy melyiket veszed, azt nézd meg, hogy milyen exkluzív játékok vannak a különböző konzolokra. Tehát olyan játék, ami CSAK Xboxra vagy CSAK PS4-re lett kiadva, mert van ilyen szép számmal. Általában ez szokott lenni inkább a döntő kérdés. Tehát ha neked nagyon bejön a Forza Horizon 3 autós játék, akkor Xbox, de ha meg kalandor vagy és Uncharted 4ezni szeretnél, akkor meg PS4.

Továbbá megjegyezném, hogy egyre több Xbox 360-ra kiadott (előző generációja az Xbox konzoloknak) játék futtatható One-on, ezt is figyelembe venném, erről is van egy szép lista a neten, hogy mik futnak rajta. PS4-en nem futnak el a PS3-as játékok, csak valami fizetős streamelős úton, ami annyira azért nem éri meg, mert nem birtoklod a játékot, csak "kölcsön kéred".

2017. ápr. 15. 20:01
 4/6 Csanádi Mihály ***** válasza:
59%
Exklúzív címek! Az a legfontosabb. Utána jön a hardver, a funkciók, stb. A project scorpio is: hiába lesz bivalyerős, hiába ötvözi a ps4 és az xone képességeit, ezzel egy olyan fejletségi szintet elérve amely simán letaszítja a ps-t a trónról, ha nincsenek jó játékok nem ér semmit. De a Microsoft nagy dolgokat ígér az e3-ra. Majd meglátjuk.
2017. ápr. 16. 00:15
 5/6 wegman8 válasza:
Playstation.
2017. ápr. 19. 20:56
 6/6 Csanádi Mihály ***** válasza:
Mondom, exklúzív címek! Értem én hogy Playstationre jobbak vannak de ott a project scorpio, és ha 10-ből 3 cégnek vagy többnek nem fog tetszeni, akkor én vagyok lekvárhegy expolgármestere.
2017. ápr. 20. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!