Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért áll le a gépem random?

Miért áll le a gépem random?

Figyelt kérdés

Tehát a gépem már 7 éves és néha mikor zenét hallgatok rajta chrome-on akkor random ujraindul meg máskor is!

Vagyis nemcsak akkor amikor zenét hallgatok hanem amikor játszok rajta akkor is.

ez a probléma kb fél honapja van mert előtte max kevés volt a ram és azért állt le de akkor kék halállal állt le most viszont simán fekete képernyő és ujraindul.

már ujra raktam többstör is win 7 ről win 8.1re utána win xpre ott se működött most telpitem rá fel a win 10et nem hinném h felmelegszik mert amikor win telepitek akkor nem indul ujra de a fene tudja.

aki tud az kérem segítsen!!

2017. ápr. 16. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Haldoklik a tápegység, processzor túlmelegszik, netán vírus..
2017. ápr. 16. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nézd meg hogy a processzor ventilátora pontosan illeszkedik az alaplapra mert nekem is volt ilyen gondom már hogy a proci hűtéssel gond volt !
2017. ápr. 16. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

Hol lehet megnézni h milyen fajta a tápegység?

vagy valami program kellene rá mert nem tudom hogy jo e talán valami program megtudná mondani!

2017. ápr. 16. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
ott van hátul fent a gépházban ha nem egy fektetett tipusú gépházad van hanem az állított
2017. ápr. 16. 18:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom h hol van!

Azt nem tudom hogy milyen fajta a masik gepbe a tapon azt irja hogy active pfc az sztem nem a fajtaja szoval meg mindig ne tudom hogy mit kell rajta nezni

2017. ápr. 17. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet poros már belűről , mennyi időnként takarítod ?
2017. ápr. 17. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!