A gta 5-ben lehet csak úgy random kocsikat lopni, vagy csak missionokat lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Ma megkaptam az új gépem,eléggé kezdő vagyok még soha nem játszottam a gta 5-tel,a néggyel is csak ps 3-on.Nem tudom,hogy lehetséges-e csak úgy random kocsikat lopni,meg ilyenek nem,pedig missionokat csinálgatni,azt hittem,hogy,ha az első páját megcsinálom,akkor engedni fogja,de a második missionnál is,ha beülök egy kocsiba akkor azt írja ki,hogy mission failed.A válaszokat köszönöm.2016. nov. 18. 23:17
1/1 anonim válasza:
Lehet bármit, mission után. Lophatsz jet-et a reptérről, ha kemény vagy, tankot vagy 2rotoros helit a katonai bázisról :)
Missionben sokszor meg van kötve, melyik kocsit kel használni.
PCn játszok, de jóval nehezebbek a küldetések, mint az előzőekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!