Hdd hiba okozhat ilyet hogy a gép kikapcsol magától random?
Egy asus laptop azt csinálta hogy random ido itan egyszer csak elfeketul t a kep, hattervilagitas is leallt, a venti 10 masodperc utan maxra felporgott ilyenkor majd 20-30sec utan kikapcsolt. Fel akartam rakni a videokartya driveret, de az egyik verzio utan gyakrabban kifagyott, de ez utan mar nem sotetult el a kelernyo, hanem csak teljesen kimerevedett a kep, es ugyanaz a ventillatoros kikapcsolos jatek. Ezutan megprobaltam a sima catalistos drivert, annal meg kekhalal jott. Csinaltam memoriatesztet, azzal nem volt gond.
Viszont ekkor felraktam a hd sentielt ami 93%ot mutatott, ugyhogy konstataltak hogy a vinyo nagyjabol jo. Viszont a kovetkezo ujrainditeskor mar csak 11% volt 73rossz es 60000koruli pending sectorral.
Most ez lehet a problema forrasa, vagy kozben pont most szabalytalan kikapcsolasoktol megdoglott a hhd is?
Jol atb.tak ezzel a laptoppal... :((
Ha jól sejtem nem mai darabról van szó.
Volt már valamikor kitakarítva?
A leírásod a túlmelegedésre is utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!