Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb? 250w-os zárt...

Melyik a jobb? 250w-os zárt mélyláda, vagy 300w-os "bass reflex"?

Figyelt kérdés

Mind a kettő egy árban van, ezért furcsa nekem. Abszolút nem értek semmit a témához, csak a kocsimba akarnék valamit ami jól szól aránylag, és egész olcsónak tűnt így, tudom még kell hozzá erősítő stb... de most csak ez érdekelne köszi.

A 250 w-os adatai:

zenei teljesítmény 800 w

4 ohm

91 dB

25-250 Hz

a 300-as:

zenei teljesítmény: 1000 w

4 ohm

90 dB

24-500 Hz

2017. márc. 18. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem halljuk melyik hogy szól.
2017. márc. 18. 20:43
 2/4 JulesTS ***** válasza:

Melyik a jobb, az alma, vagy a korte? Attol fugg, hogy almaspitet, vagy korte befottet akarsz csinalni...

Zart lada pontosabb, nem kesik. Reflex melyebbre tud menni nagyobb hatasfokkal, de nehezebb jot osszehozni.

Erzekenyseguk ugyanakkora, ezzel nem vagyunk elorebb. Melynyomo atmerojet egyiknel sem tudjuk...

Azt se tudjuk, hogy milyen autoba lesz es milyen zenet hallgatnal.

Hogy melyik lenne a jobb?

Csak ugy tudod meg, ha mindkettot kirobalod az autodban olyan zenevel amit hallgatni szoktal. Egy normalis autohifi uzlet/szervizben segitenek ebben...

2017. márc. 19. 13:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Macaudio a marka, 30 centis a beepitett hangszoro es kb 19 ezer.ft.
2017. márc. 19. 14:34
 4/4 JulesTS ***** válasza:
Semminél biztos jobb. Egy hónapja én is néztem ezeket, de sok bizodalmam nemvolt hozzá, így inkább vettem egy használt, de ennél jobb minőségű 25cm-es mélynyomót és 2500Ft-ból építettem neki 18mm-es MDF lapokból zárt ládát...
2017. márc. 19. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!