Miert nem birom bekapcsolni a windows defendert?
már nem kell megoldottam kiakartam kapcsolni a gépet kiirta h friisités és ujrainditás rámentem 211 frissités volt azt befejezte kb 5 perc alatt bekapcsolt rámentem a win defenderen az inditásra sokáig gondolkozott de aztán bekapcsolta.
most már abban segitsetek hogy miert megy tele állandóan virussal a gépem trojan downloader, browser modifier.....stb kitörlöm és ujra letölti magát a win defender szerint a programdataban vannak a virusok ott is voltak mindet kitöröltem.
hogy lehet kitörölni a qtipr.com-ot a chrome bol kitörlöm a chrome parancsikonjáról de 10 másodperc mulva visszarakja mit csináljak ez ellen???
Itt a gyk oldalán sokan dícsérik ezt:
Futtasd le ezt az online scannert:
Vedd meg az Eset Internet Security kódját és nem lesznek ilyen gondjaid. Ezt a próbaverziót 30 napig használhatod, csak utána kell fizetned. Kedvezmények is vannak.
ahova járok iskolába oda is malwarebytes van felrakva jo lehet? (minden gépre)
használtam már esetet az jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!