Hogyan tudom win 8-on bekapcsolni a windows defendert? A mcafee az alap és nem engedi átkapcsolni, de már lejárt az előfizetésem
Keresőbe beírod "defender". (ha a jobb felső sarokhoz viszed az egeret) Ott megjelenik, a program.
És bekapcsolod.
Defender valoban lassit...eros gepen is eszrevettem es hatekobysaga is a nullahoz jobban kozelit.
Torold le ami lejart es ha kell rakj fel egy free virusirtot.
Avast akár,de próbáld ki,mert valakinek jó,valakinek nem.
Nekem Avast lassítja a böngészési sebességem,https oldalakat meg be se tölti rendesen,valami hibája van fórumra szerint..
Avirát néztem,jó..vagyis jó lenne,de kicsit az is fogta a dolgot,DIGI net mellett... Próbáld ki,van akinek nem tűnik fel netje miatt.
Nekem az Avast-al soha nem volt gondom. Sem akkor, amikor az ingyenes verziót használtam, sem most, amikor az előfizetéseset.
És mellette a Malwarebytes anti Malware programot használom az egyéb - nem vírus jellegű - kártevők féken tartására. Merthogy nem tudok olyan vírusirtóról, amelyik azok ellen is védelmet nyújtana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!