Win 10-ben ha elterjedt már egy vírus, és nemtudom bekapcsolni se a Defendert, tehetek bármit is?
Figyelt kérdés
Valami más vírusírtó települt fel, és kínaiak a betűk, ezért ki se tudom kapcsolni, a mappáját nem tudom eltávolítani, mert "ehhez rendszergazdai jogosultság szükséged", ehhez képest én vagyok a rendszergazda. valaki segítsen!2016. jan. 21. 16:33
1/2 anonim válasza:
Mit töltöttél le legutóbb, vagy milyen oldalt látogattál?
Egy agresszív Trójait sz0ptál be keményen!
Végezz biztonsági mentést a legfontosabb dolgaidról (feltéve, ha azok nem fertőződtek meg), formázd le teljesen a winyót, rakd újra a rendszert!
2/2 anonim válasza:
Miért gondoltad, hogy Windows 10-hez nem kell vírusirtó? Mert a Defender nem az.
Telepítsd újra, ezen más nem segít, aztán telepítsd rá ezt a vírusirtót (a Free-t).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!