Nem lehet bekapcsolni a windows defendert és a windows biztonsági központot. Hogyan oldhatnám meg?
Windows 7 professional-t használok. Nem tudom bekapcsolni sem a defendert sem a műveletközpontot/biztonsági központot. Mikor megpróbálom, azonnal kikapcsol.
Kép: [link]
Bekapcsolás után (különbség: ugráló kis ablak): [link]
A már fent levő kérdések közül megnéztem már párat de úgy vettem észre az én esetem nagyban eltér. Próbáltam vírusirtókat letölteni de amint beírtam a vírus szót a google-ba és lenyomtam az entert, bezáródott a böngésző. Megpróbáltam másik böngészővel is de ugyanez történt. Ha pedig nem kerestem hanem véletlen rábukkantam valami vírusirtóra akkor szintén bezáródott.
Szép kis vírus lehet ez.
Van megoldás az újratelepítésen kívül ? Tanácsok ?
Előre is köszönöm !
Ha valódi a Windows a gépeden és aktiválva van, akkor ez bizony egy kőkemény vírus, esetleg botnet hálózat tagja a géped a tudtod nélkül. Minden trójai első dolga letiltani a vírusirtót vagy akár a netes online scannereket.
Pentdrive-ra letölthető vírusirtóval is lehet próbálkozni, de a legjobb lenne, ha lementenéd a saját dolgaidat és újratelepítenéd az operációs rendszert.
Többek között ezért is van a gépemen (néhány ezer forintért egy évre) fizetős biztonsági rendszer. Van persze Defender is és Windows tűzfal, ez utóbbi ki van kapcsolva. Mi fut helyette? EZ: [link]
Tűzfalas, megbízható védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!