Tibi930918 kérdése:

Rossz erősítőt vettem? Sziasztok van 2 hangfalam ami kb összesen 300 wattos és nem rég lecseréltem az erősítőmet egy auna 5100 1200 wattos erősítőre és a régi 40 wattos erősítőm hangosabb jobb basszust ad mint az új de miért?

Figyelt kérdés

2017. febr. 19. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert a 40 wattos erősítőd valóban annyi, ez meg a jó ég se tudja mire képes.

"Összteljesítmény max. 1200W - 2 x 100W RMS plus 3 x 40W RMS-nek felel meg" Mivan???

[link]

2017. febr. 19. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert a rég 40w-os nem kínai, és akkor még beletették ami bele kellett.

Ebbe már nem.

[link]

Egy "ekkora" erősítőnek szégyen ilyen méretű trafót betenni. De mondjuk nem is igényel nagyobban a tudása miatt. Nekem van 5 csatornás házimozim, de a belső rész fele trafó. Viszont szól is mint a háborodás. Igaz, Sony és nem Auna.

Ha teheted vidd vissza a boltba.

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

2017. febr. 19. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos átverés amit az Electronic star csinál ezeknek a termékeknek a forgalmazásával. Az Auna, az Ibiza meg a többi sajnos a bóvli, gagyi kategória.

Sokan bedólnek nekik a kedvező ár miatt, de gondolja csak bele, még ilyen ár mellett is megvan a haszna a kereskedőnek , gyártónak, akkor mi is van ezekben benne?

2017. febr. 19. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:

oohhh köszönöm a válaszokat :( akkor egy szart vettem...ez van akkor ha az ember nem ért hozzá.....tudna valaki ajánlani erősítőket ami meghajt 2 150 wattos hangfalat és a basszusa az fontos lenne imádom amikor rezeg a szobám :D

ez szerintetek jó erősítő?

[link]

2017. febr. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!