PS3 fat VS PS3 slim?
Sziasztok.
Mindenkinek más a véleménye.Nem kellene lenézni a fat tipust.Nekem kb 2006 vagy 2007-es gyártmányú a gépem nem tom már, FAT és 60 gigás eredetileg de felnyomattam 640-re.A híres y-lod nekem csak 2012 decemberében jelentkezett.Számoljatok utána mennyit kapott a pofájára akkor.Igaz használok hozzá külső segéd hűtést de azért van olyan hétvége hogy 12-15 órát is tolom vele.
A FAT Y-lodja az azért van mert a japánok ólmos forrasztóónnal integrálják a CPU és GPU-t.Ez utóbbi felelős a sárga ledért.Tehát Európába nem engedik be azokat a készülékeket , amelyeket ólmossal gyártottak.Ne kérdezzétek miért.Egy idő után a sok felmelegedéstől és a játék kikapcsolása utáni lehűléstől elrepednek a forrasztások a GPU alatt.Ezt sok szervíz nem tudja megcsinálni de ismerek olyat aki simán megbírkózik vele és javítás után is 3-4 évet kihúz még a masina.Személyes tapasztalatból beszélek.
Szóval tisztelt Slim és Super Slim pártiak ne nézzétek le a mi kis FAT gépünket.Ugyanis csak ennyi baja lehet és ez nem a konzol hibájából,hanem az unióéból.
Melegedik jobban mint az újak?Vicc.
Mióta megcsinálta nekem a srác azóta langyos levegőt nyom bármennyire és bármeddig nyüstölöm.És nem kér pihenőt minthogy pár helyen olvastam hogy könyörög pihenőért.
Jah és még annyi hogy a kártyaolvasó és a 4 usb az nálam viszi a pálmát.
Köszönöm megtisztelő figyelmetek.
Egy olyan ember aki megbecsüli az old de jó dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!