Nem teljesen mindegy? Játékra veszed vagy vagánykodni a haverok előtt?
2010. máj. 7. 22:25
2/12 anonim válasza:
Hat nekem slim-em van, szerintem sokkal jobb mint a fat minden szempontbol.. Ja es rola irok.
2010. máj. 7. 23:41
3/12 anonim válasza:
Ez mindig is nagy veszekedésekhez fog vezetni.
Amúgy szerintem a fat is ugyanolyan jó, játszani lehet rajta, csak a 60 gigás verziók valamiért meghibásodnak, de a 40 és 80 gigásokkal állítólag minden jó, csak már nem gyártják, használtan meg én nem mernék venni, ebből kifolyólag slim a nyerőbb.
Igazából slim legnagyobb újításai a kinézet, mert ugye vékonyabb, könnyebb, stb, meg hogy 36%-kal kevesebbet fogyaszt, de ezek szerintem nem olyan fontosak.
De mivel slim az újabb, ezért tudtak benne javítani dolgokat, én azt fogok venni.
2010. máj. 8. 08:42
4/12 anonim válasza:
Tenyleg slimet vegyetek, olcsobb is, nekem 250-es van, es 75.000-ert vettem.
2010. máj. 8. 10:35
5/12 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak mondom:
Nem azért kérdezem mert PS3 vásárlása elött álok. PS3 "fat" 40Gb-m van. Csak azért kérdezem mert érdekel. És máskor meg probálj meg a kérdésre válaszolni. Köszi!
Föbb válotozások a két konzol között?
Többi választz meg köszi!
2010. máj. 8. 13:47
6/12 anonim válasza:
Helló!
Én azt mondom a slim. Kevesebbet fogyaszt, kisebb, alapból 120as HDDvel van,ha rám hallgatsz nagyívben leszarod hogy néz ki, mivel nem az a lényeg, hanem a tudása.
Ugyan úgy futtatja mind a 2 a játékokat, ugyan úgy tudsz PSN-n játszani, filmet nézni, tehát arra, amire ki van találva semmi különbség nincs.
A memóriakártya olvasó meg a ps2 támogatás sztem nem egy olyan nagy vmi.
A linux támogatást meg mind a 2 típusból kivették, így már ez se számít.
2010. jún. 14. 13:12
7/12 anonim válasza:
Semelyik sem.A Fat YLOD-ot kap(nem kapcsolódik be) a Slim -nek pedig az olvasója hibásodik meg.Inkább vegyél PS2-őt,jobban megéri ugyanis PS3-ra a játékok semmit sem érnek online nélkül + a PS2 az legalább nem megy tönkre olyan hamar.Ha pedig nagyon odáig vagy az újgenerációs konzolokért akkor vegyél Slim Xbox360-at talán az nem megy tönkre bár a Fat Xbox360-nál a RROD volt a baj(Szintén nem lehet bekapcsolni)
2010. jún. 28. 06:31
8/12 anonim válasza:
Igen, de a meghibásodási arány elég csekély a Playstationoknál.
Amúgy, már a Jasperes boxal sincs baj, maximum HANA/ram hiba, de előbbire van borda, az utóbbi pedig nem olyan gyakori.
Amúgy ezt PCre is elmondhatnám, mert havernak 2 videókártya halt be, tehát akkor az is szar?
Ez igazából függ attól is hogy bánsz a gépeddel, ha megkíméled és nem teszed olyan helyre, ahol alapból túl melegedne, akkor nem lesz gond.
Amúgy meg fel lehet másolni a HDD-re a játékokat, tehát nem értem én ezt az olvasófej hibát.
2010. jún. 28. 08:36
9/12 anonim válasza:
Nekem egy PS3 "fat" -om van, 160 Gigás, anno ez volt a csúcsmodell, már megvan azóta, mióta kiadták a ps3-at, najó 1-2 hónappal utána. Semmi baja, ledek is kifogástalanok, minden attól függ hogy hogy bánsz a gépeddel, egy FAT ugyanolyan jó mint a SLIM, ahogy mondták már előttem is ugyanugy játsza a BR-t és a PSN is ugyanaz, én majdhogynem csak ONLINE játékra használom, hozzáteszem állandóan, mióta csak megvan, és még így sincs semmi baja... Valaki írta hogy a PS2 jobb, mert ha nincs online a PS3-hoz semmire nem mész vele. Ezzel nemértek egyet, ugyanis a PS3-hoz is a játékok 99%-nak van SinglePlayer része, amihez nem kell net. Tisztelem a PS2-t, nekem is van... nagyon jó, rengeteget bírt, strapa, bár abból is nekem még a "fat" van. :D Iszonyatosan jó...volt... Megismétlem minden tiszteletem a PS2-é de már az ő időszaka lejárt.... Nagyon kevés játékot gyártanak rá, és a színvonal a 2 és a 3 között szakadéknyi. Azt hiszem nem hagytam ki semmit. :) Köszöntem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!