A psp 3000-esemet tudom flashal-ni? Lent részletesebben.
Figyelt kérdés
A System Software-nél Version 4.01 van.
Ha ezt a verziót lehet flashelni, akkor letudnátok irni hogy hogyan?
Vagy ezt megcsinálják szaküzletbe?
2010. máj. 7. 14:15
1/2 anonim válasza:
Ezerszer kitargyaltuk mar, nem lehet..
2/2 anonim válasza:
Előző: ha csak azért mondod ezt, mert ezerszer ki lett tárgyalva, és hiszel a hülyéknek, akkor inkább maradj csöndbe.
Amúgy 5.03 vagy alatta lévő fw-t lehet flashelni, és szerintem 4.01<5.03, tehát lehet.
Nem fogom leírni hogy kell, mert mások már megtették érthetően, regisztrálj psphungary-n (muszáj regisztrálni, mert különben nem látod ezt a fórumrészt), és a fórumon a hack-en belül lesz a felső 5-6 téma közül valami olyasmi, hogy custom firmware telepítése minden típusú psp-re.
Ha meg valamit nem értesz, kérdezz és válaszolok (de csak hétvégén vagyok netközelben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!