Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel lehet a baj? FONTOS!...

Mivel lehet a baj? FONTOS! (részletesebben lent! )

Figyelt kérdés
Mi baja lehet a telefonomnak? Az van, hogy ha az operával megnyitok egy oldolt az írja ki, hogy: (!) A távoli kiszolgáló nem elérhetö. miközben csak azt írtam be, hogy: www.google.hu. az alap Origo -nál, meg hogy: Érvénytelen szervernév. A chat -programnál se tudok bejelentkezni az Ovi áruháznál az Ovi Mapsnál a közösségi alkalmazásál meg minden más netes alkalmazásnál ez van hogy nem tudok netet használni kivéve a skype -nál, az az egyetlen ahol tudom a netet használni. Mi lehet a baj? Wi -Fi zek és az itthoni router -re simán kapcsolódik, mert különben nem tudnék skype -olni. Tehát a telóval (szerintem) nincs baj mert skype -olni tudok, a router is jó (szerintem) mert a 3DS -el tudok wifi -vel netezni. Most akkor mivel van baj???
2011. szept. 22. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebbe a szép hosszú leírásba nem fért volna bele, hogy milyen telefon?
2011. szept. 22. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy minegy. Nokia N8
2011. szept. 22. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:

jelenleg milyen rendszer fut a telefonon?

(azértr kérdezem mert a belle-re frissített telefonoknál az opera nem működik)

2011. szept. 23. 16:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Symbian 1.1 van meg. Nem tudom, hogy miért volt ez de egyszercsak magától működni kezdett az internet szóval most már megint tudok internetezni de attól még érdekelne, hogy miért volt ez.
2011. szept. 23. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Most már Symbian Anna van rajta, és a Belle még meg se jelent
2011. okt. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!