A laptopom 25perc alatt lemerül 100%-ról. °Mit tehetek ez ellen? Elkerülhetem valahogy azt, hogy új aksit keljen vennem? Még csak nyáron lesz 2éves.
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 00:37
1/4 anonim válasza:
Hát..
Aksiban kicseréled a cellákat, avgy az egész aksi elektronikát beleépíted a laptopba, és veszel hozzá cserélhető cellákat amilyeneket a távirányítós modellekhez is használnak..
de pénzbe semmivel sem leszel beljebb mintha új aksit vennél bele és még barkácsolhatsz is..
Innentől döntsd el te hogy mi éri meg..
2/4 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet, a laptopstore-ban érdeklődtem ott azt mondta a srác, hogy kb. az aksiknak ennyi az élettartalmuk, csak a csere segíthet. Nekem alapjáraton 2 órát bírt az aksi, a srác tudna egy olyat adni, ami 3,5 órát bírna 27 ezer pénzért. Hát egyenlőre csak hálózatról fog működni a gép.
3/4 anonim válasza:
meghalt az aksi
én féláron ebay-en rendeltem
Hong.Kongból hamarabb megjött, mintha a Dohány utcából rendeltem volna, gyorsposta hozta ki, és a japánoknak is ők gyártják..
4/4 anonim válasza:
minél többet kell hálózatról használni, és kerülni kell a teljes lemerítést (10%-nál ne nagyon menjen lentebb).. ez a laptop aksik titka... a többi ilyen hülyeség, hogy pár százalékot lemerítesz és ne töltsd vissza hülyeség, az a régi aksiknál volt. Gondolom elég sokat használtad, sokszor le is merült 0-ra.. Nem úszod meg pénz nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!