Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Auna márka milyen nemzetiségű?

Az Auna márka milyen nemzetiségű?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami legalja, kinézetre. Én kínára tippelek.
2017. jan. 16. 01:13
 2/5 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom német, mindenesetre Berlinből hozzák a mikrofonra ez van írva.
2017. jan. 29. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nem sok jót mondanak róla

2017. jan. 30. 05:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

azt irja rajta Made in China.

habár manapság mindent ott raknak össze az is igaz

2017. jan. 30. 05:56
 5/5 SzAndrás válasza:
100%
Sziasztok! Én nem vagyok profi, egyszerűen szeretem a zenét. Nem akarok pártoskodni egyik technika mellett sem, mindössze a véleményemet osztanám meg. Évekkel ezelőtt egy apró ötletből gyorsan jött az ötlet és két hónap alatt hang és fény technikával kellett előállnom egy kényszerhelyzet miatt, egy közösségi rendezvényen. Hát ennyi idő alatt nem tudtam nagy pénzt szerezni, hiszen a hozzáértők tudják és megerősítenek benne hogy milliókra is rúghat a költség. Így hát maradt a német beszerzés. Hangfalak, erősítők, mikrofonok,keverő, led fények, meg is jött a csomag. Így is közel hatszázezer volt. Első debütálása egy szabadtéri adventi rendezvény volt. Elárulom nektek hogy ilyen rendezvényekre az emberek kikapcsolódni, lazulni mennek és nem vájt fülűek hallgatják a "mélyeket" és "magasakat" . A rendszer jól szólt és azóta is használjuk az eszközöket a vállalkozásunkban, 200-300 fős rendezvényeken. Tudom hogy vannak profibb eszközök de vannak olyan célok amire ezek is megfelelőek.
2017. máj. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!