LED tévé-t vennénk. Melyik a legmegbízhatóbb márka?
Figyelt kérdés
Szeretnénk egy új tévét karácsonyra. Olyan 80 cm körülit. A boltban a Sony-t, Samsung-ot és az LG-t ajánlották. És kifejezetten a Philips-et nem.
Megkérdeznélek titeket, hogy úgy általában melyik a legtartósabb márka, amivel nem kell felkeresni idejekorán a szervizt?
Köszönöm és Áldott Karácsonyt!
2016. dec. 21. 09:38
1/4 anonim válasza:
én is azt a 3 márkát támogatom.
philips jó, de nem ebbe a kategóriában.
2/4 anonim válasza:
LG,Samsungot mondanám én is ebben a kategóriában.
Viszont ha volna pénzem rá, és akarnék is annyit áldozni rá, és nagyobb képátlójú TV-re volna szükségem akkor egyértelműen Sony-t vennék.
Jelenleg egy 2éves Philips 40" Smart TV-nk van. Képminősége megfelelő, Smart menü úgy ahogy van sz*r a Youtubon, és az időjárás appon kívül. (valószínűleg az 1 magos processzor miatt.)
3/4 anonim válasza:
Uristen, LG WebOS-es tevet nehogy vegyel, oriasi atveres! Ekkora XAR operacios rendszeru teve nem is letezik meg egy a vilagon. En nagyon megbantam, azota is figyelmeztetek mindenkit.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat es a megerősítést. Nem szeretnénk Smart tv-t, az nekunk felesleges.
2016. dec. 21. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!