Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hangmegoldás lehet jobb?

Melyik hangmegoldás lehet jobb?

Figyelt kérdés

Laptop mellé szeretnék hangfalat választani.

1.

[link]

+

[link]

vagy

2. Jobban járnék egy ilyennel?

[link]

2017. jan. 8. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első hangszóró minőségibb, az Auna erősítőt meg felejtsd el, nagyon gagyi kínai minőségű:D Meg persze a kamu teljesítmény miatt ki se hajtaná a hangfaladat.
2017. jan. 10. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosítva: az egész Auna márkát kerüld. :D
2017. jan. 10. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanez a problémám.

Én e kettő között dilemmázok.:

Microlab B77 (20000 Ft, 48 W)

[link]

A Genius belseje és jellemzői más oldalakon, blogokon.:

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy,

Genius SP-HF1250B (14000 Ft, 40W)

[link]

A Genius belseje egy blogból.: [link]

Gyári leírás: [link]

A Microlabot amatőr zenészek is használják már, úgy láttam (a két Aux bemenet miatt, ami a Geniusnak nincs).: https://www.youtube.com/watch?v=H4C_RSK5arQ

Én nem zenélek, szóval hangszert nem akarok hozzá kötni.

Ezen kívül Logitec 2.1 hangrendszert néztem még 20 000 Ft alatt, de sok helyen olvastam, hogy 20 000 alatt nincs értelme 2.1-et venni, ráadásul én főleg akusztikus zenét szeretnék hallgatni, nekem felesleges lenne a mélynyomó.

Ha "gazdagok" is idetévednek, akkor belinkelem, mire nem lenne pénzem, de már olvastam róla (Klipsch).:

[link]

Üdv.,

2017. jan. 13. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!