Miert van az hogy bootolaskor csak 32 bites telepito indul marmint windows vagyis a 64 bites windows nem indul el kiirja hogy couldnt find bootmgr?
Figyelt kérdés
Tehát leszedtem egy windows 10 64 bites es 32 bites verziot mind a kettot kulon kiirtam egy dvdre de mikor bootolok csak a 32 bites telepito indul el 64 bites kiirja hogy couldnt find bootmgr
Rosszul irtam ra dvdre?
Ha valaki tud egy jo programot amivel neki sikerult 64 bites windowst bebootoltatnia az szoljon
Ha a 32es 64 bites wint is rairom egy dvdre akkor bebootol de siman a 64 bites nem akar
Valaki segitsen!
2016. dec. 18. 20:51
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
oké köszi csak az a baj hogy nem tudom hogy akkor ez most jo win 8.1re is meg 10re vagy csak simán win 8ra
2016. dec. 19. 13:24
3/3 anonim válasza:
Windows Bootable Image CreatorTulajdonságok:
Egyszerű használat
Beépített varázsló felület
Windows 7/8 támogatás
Nem igényel telepítést, hordozható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!