Miért írja azt gépem mikor bootolok dvdről hogy couldnt find bootmgr?
Figyelt kérdés
Tehát Készítetem egy win 8.1 pro 64bit iso verziot kiirtam dvd-re majd mikor bootolni akartam vele megnézni hogy rendesen megy-e akkor kiirja hogy: press any key to boot from CD/DVD ... megnyomok egy gombot és mellé írja hogy press any key to boot from CD/DVD ... COULDNT FIND BOOTMGR mit tegyek csináltam már ilyet és még soha se írt ilyesmit ki windows 10 pro 64 bitet is ugyan igy irtam ki imgburnel de az bootol is meg indul is nem ir ki ilyesmit. amugy megnéztem hogy télleg nincs-e rajta a bootmgr de rajta van!!!
A Válaszokat Előre is Köszönöm:)
#bootolás #couldnt find bootmgr
2016. aug. 11. 12:54
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
De bootol!! csak mikor elakarnám inditani akkor hibát ír de megprobálom azzal amit küldtél!!
2016. aug. 11. 14:44
3/3 A kérdező kommentje:
maxell lemezen van rajta ilyenre írtam rá az összes többit is és mind működik csak ez nem akar
2016. aug. 11. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!