Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A laptopomon bootmgr hiba van...

SerultLelek kérdése:

A laptopomon bootmgr hiba van hogy tudom kijavitani?

Figyelt kérdés
A windows 10 et akattam eltávolitanibmett a hangkártyám nem működött és csak arra voltam figyelmes a Windows csak ki bevkapcsolgat 2 órán keresztül. a windows eltünt. ahogy minden más is a winchesterről. Beraktam egy másik gépbe ès megnéztem van e rajta valami. a 150 gb mellett volt egy 100 mb os partició "rendszernek fentartott" néven. a winchesterem üres volt, de a 100 mb particióban 13 mb foglalt volt formázás után is. bootnál a cd olvasót nem veszi észre vagy nem tudom..é de ott is bootmgr hiba van. úgy. mint a rendszernél. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.

2015. okt. 14. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a telepítő lemezről hiányzik a bootmgr. Szerezz be ilyent, és azzal próbálkozz.

Ez nem hiba.

2015. okt. 14. 13:13
 2/2 A kérdező kommentje:
az a gond eddig működött a cd. másik gépen is működik
2015. okt. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!