Gyári hangfal csere kocsiban?
Adott egy Opel Corsa D, 2007-es. Utóbbi 2 hétben észrevettem, hogy jobb oldalról elkezdett zizegni a hangfal magasabb hangerőn. Tegnap délután lekaptam az ajtó belső burkolatát és ekkor láttam meg, hogy sajnos a membrán már több helyen is el van szakadva.
A gyári rádiót egy éve lecseréltem egy JVC KD-R453-re.
Ennek tudatába milyen hangfal párt lenne érdemes venni? Nem a legolcsóbbat akarom venni, legyen már akkor jobb egy kicsit a gyárinál. :)
Az én tippem egy JBL CS-760C lenne, ebbe az árkategóriában ez megfelelő lenne? Stílusban én sokrétű vagyok, drum and bass, death metal, klasszikus és elektro zenék jönnek leggyakrabban szóba, így a jó basszus nálam nagy előny.
Apropó: ha az ember vesz egy ilyen hangfal párt, akkor a beépítőkereten kívül kell-e még valami mást pluszba venni? Átalakító, kábel, stb.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Elfelejtettem hozzátenni, hogy nem szándékozom plusz erősítőt és subot venni, számomra az eddigi felállás is bőven elegendő volt.
Plusz, a hangszórók átmérője maximum 16.5cm lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!